Ullared

Idag har vi då varit på Ullared i stort sett hela dagen. Hittade en hel del faktiskt. Köpte bla världens mysigaste tröja och legginsen som ni ser på bilden. Fyndade även jacka för 99kr och lite annat. Ni får se när jag kommer hem. Just nu är vi på hotellet i Göteborg, kom hit straxt innan sju nån gång så han gå en stund på Nordstan också innan dom stängde. Hittade en sån otroligt fin klänning som jag måste gå och prova imorgon. Kanske kan bli en julklapp? Hehe. Får väll se. Nu ska jag i alla fall slå igen datorn och gå och lägga mig. Har varit uppe sen kl fem så är lagom trött nu. Sen lite ont i ryggen och fötterna på det, lär nog sova gott inatt! Godnatt!
 
 
 
 

Allmänt | 8 kommentarer

30 oktober 2012

Halloj! Har haft fullt upp idag med att städa rummet och plocka ner listerna osv i mitt rum. Försöker få så mycket som möjligt klart idag så att vi kanske ska hinna tapetsera i helgen när vi kommer hem. Imorgon åker vi till Ullared och sen vidare till Göteborg och stannar där till fredag.

Förutom att fixa i rummet så har jag åtminstonde hunnit göra mina naglar lite fina. Kunde inte gå utan nagellack innan men har kommit ifrån det nu så det var ett tag sen. Nu måste jag packa och sen duscha. Hörs imorgon! ♥
 

Allmänt | 10 kommentarer

Louisiana

Hej! Tänkte lägga upp lite bilder från när vi var på Louisiana i Danmark igår. Vi åkte från Kalmar straxt efter kl 6 på morgonen sen tog vi färjan över till Danmark. När vi kom fram gick på Louisiana ett par timmar, det jag gillade bäst var helt klart rummet som var fullt med små lampor som bytte färg. Det var egentilgen jättelitet men det kändes enormt för det var speglar på alla väggarna och vatten runt om golvet som man fick stå på. Tog med några bilder på det så ni kan se, lite svårt att förklara. Men hur som helst, när vi var klara där åkte vi vidare till Köpenhamn och gick på stan en stund innan vi åkte hem igen. Han inte gå så länge så köpte inget, måste spara pengarna till nästa vecka också. Men det var en kul dag i alla fall. Här här ni lite bilder!
 
 

Allmänt | 15 kommentarer
Upp