Fruktsallad & PLL

Ett litet hej från en sjukling. Vaknade för en timme sen och ligger nu nerbäddad i sägen med en fruksallad med skinka och brieost (döör vad gott!) och några avsnitt av PLL. Har bara några avsnitt kvar nu! Sen får jag börja på en ny serie. Några tips?
 
 

Allmänt | 30 kommentarer

New iphonecase

 
 
Vann ett egendesignat iphoneskal från everstuff.se för ett tag sen så fick hem det medans vi var iväg. Är supernöjd med det! Vill göra ett med egna bilder någon gång också.

Allmänt | 42 kommentarer

Hemma igen

Heej! Nu är jag hemma från Österrike igen! Har haft det superbra, förutom att jag har varit lite småsjuk halva veckan, men men. Vi försökte komma upp tidigt varje dag då backarna var som bäst, och så fick vi en riktigt solig och härlig dag då vi kunde sitta utanför en stor igloo och dicka varm choklad. Riktigt härligt! Synd bara att det inte blev fler sånna dagar. Men det har som sagt vart toppen i alla fall. Men nu är det ändå ganska skönt att vara hemma igen. Efter att ha suttit på en buss nästan ett helt dygn är sängen skönare än nånsin, ska bara ut med voffe en runda sen ska jag bädda ner mig och kolla på PLL. Åh vad jag har saknat det!
 
Här är lite biler från veckan.
 

Allmänt | 15 kommentarer
Upp