31 januari 2013

Hej! Har bara varit i skolan och gjort ett prov idag, hade ingen fotolektion på morgonen för vår lärare är iväg denna veckan. Så gick in till stan en stund efter att jag var klar, var där igår också för vår ena lektion var inställd så hade fyra timmars håltimma. Köpte en hårtoning då (har fått en sån ful utväxt) och så hittade jag en tröja som jag inte kunde bestämma mig för om jag ville ha men gick in och köpte den idag istället. En mintgrön stickad, ni får se den sen. Annars ligger jag i soffan och kollar på PLL och njuter av att mina båda mina mina lektioner imorgon är inställda så jag är ledig. Extra lång helg är aldrig fel!
 
 
Trottsade vädret och tog min nya fina jacka idag. Kan inte vänta tills det blir vår, men bara det är plusgrader och man har lite kläder under så går det bra.

Allmänt | 10 kommentarer

Flower lace nailart

Fick sluta tidigt idag för sista lektionen var inställd. Passade på att fia naglarna lite då och gjort en tutorial, tänkte att det kunde vara kul. Säg gärna till om ni vill se mer sånt här.
 

Nailart | 20 kommentarer

Ny header

Hej! Ser ni att jag har bytt header nu. Mycket bättre än den gamla tycker jag. Får se om jag ändrar något mer i desigen. Funderar på om jag ska ändra rukrikerna till inläggen och dom i menyn, men vet inte riktigt hur jag vill ha det just nu så det får va så länge. Här har ni en till bild från studion igår.
 

Allmänt, Fotografier | 30 kommentarer
Upp