27 juni 2013

Idag tog jag och mamma en sväng och köpte jordgubbar. Tre liter, man får passa på medans det finns! Sen på eftermiddan åkte vi in hela familjen till Kristianopel och gick runt lite och tog en fika på Sött & Salt. Det är så himla mysigt där med alla små husen och alla rosor som är över allt. Det känns så sommrigt! Sen åkte vi vidare hem till mormor och morfar en stund och nu är vi i stugan igen. Nu blir det filmkväll innan vi ska sova. Imorgon blir det kanske en runda till Ronneby. Funderar föresten på att göra en ny bloggdesign snart, känns som att den behöver lite mer färg nu!
 
 
 
 

Allmänt, Fotografier | 23 kommentarer

23 juni 2013

Ville bara kika in och säga hej. Har egentligen inte så mycket att säga men hoppas att alla har fått en bra start på sommaren och en trevlig midsommar. Jag har varit hos min kusin ett par dagar och firat midsommar med dom. Nu är jag i sommarstugan, och det blir väl att vi stannar här ett tag nu. Om vädret är fint i alla fall, då är det skönt att vara här. Bilderna är från min instagram, heter sandratornblom där för er som inte vet. Är kanske lite mer aktiv där nu i sommar än på bloggen.
 
 
1 & 2. Midsommar // 3. Fick hem lite från Victorias secret som Hilda köpt till mig i USA // 4. Lilla Elvis
 

Allmänt | 39 kommentarer

19 juni 2013

Hejsan! Min dator la av i söndags och lyckades inte få igång den innan idag. Den bara dog sen har jag inte kunnat starta den igen eller ladda den så åkte in med den till skolan idag. Och när jag väl kom in så startade den med engång. Så himla typiskt när jag har försökt här hemma i flera dagar!  Haha, men är glad att den fungerar i alla fall, blev lite orolig eftersom att jag att allting på denna datorn. Fick bara låta den stå och ladda i skolan en stund så gick på stan lite så länge. Skulle in och köpa en ram som jag kunde sätta en bild på Elvis i. Visst blev det fint? Nu ska jag sätta mig och kolla på det nya avsnittet av PLL ♥
 
 

Allmänt | 25 kommentarer
Upp