Platform D'orsay Pump

 
 
Mina nya älsklingsskor ♥

Allmänt | 8 kommentarer

25 juli 2014

Det där med att blogga, jag har verkligen kommit ifrån det. Jag tänker nästan varje dag att idag ska jag göra ett inlägg men sen blir det varje dag att jag skjuter upp det till nästa dag och så blir det aldrig av. Men aja, det är sommar då ska man inte sitta inne vid datorn!
 
Sitter hur som helst i bilen påväg hem till mina kusiner på kalas. Annars har jag haft fullt upp. Har varit på Öland, bott hos Josse ett par dagar och varit på Östersjöfestivelen, åkt båt, solat, badat, grillat ätit glass och allt vad sommaren hör till. Och juste, fick hem par skor som jag beställde för nån vecka sen också. Dom är så fina! Men visar dom senare. Så har jag ett inlägg till att fixa i alla fall. Stay tuned! Och ja... jag har redan tröttnat på att vara ljushårig. Trivs mycket bättre i mörkt hår.
 
 

Allmänt | 9 kommentarer

6 juli 2014

Hej! Är hemma igen efter nästan en vecka i sommarstugan. Var tvungen att åka hem ikväll för jag har ett möte på arbetsförmedligen nu i veckan. Men det är skönt att vara hem lite också. Får passa på att träffa lite folk och så nu med innan jag åker tillbaka nästa helg. Måste städa och fixa iordning lite på mitt rum också men det får bli en annan dag. Nu ska jag avsluta kvällen med att sätta mig i badkaret och kolla på PLL ♥
 
 
Har knappt rört kameran på den senaste tiden så det får bli lite bilder från we heart it.

Allmänt, Inspiration | 11 kommentarer
Upp