Summer news

 
Var inne i stan tidigare i veckan och hittade dom här två fina linnena inne på BikBok. Perfekta nu till sommaren!
 

Shopping | 12 kommentarer

26 juni 2014

Godmorgon! Kom nyss hem från stan, är bara hemma och vänder innan jag ska dit igen. Var på avslutningsfest igår för Leah som ska fytta i helgen. Vi var ute på Långviken och grillade, spelade kubb och hade det allmänt mysigt, sen var vi några stycken som drog till O'larm efter det så sov hemma hos Leah i natt. Så är som sagt bara hemma och vänder nu innan jag ska hem till Lovisa. Måste fräscha till mig lite och äta nått innan jag drar igen. Hoppas ni alla får en bra dag! ♥
 
 
Färgade om håret här om dagen föressten. Kände för att testa på att vara ljushårig igen nu när jag har haft mörkt hår så länge.

Allmänt | 6 kommentarer

Hemma igen

Hejhej! Är hemma igen efter en superhärlig vecka på Cypern. Vi har haft kanonfint väder varje dag, nästan lite för varmt ibland men inte ska man klaga. Hotellet låg precis vid havet också så det kunde knappt bli bättre. Vi hade jättefin havsutsikt varje gång vi åt, supergod mat, fina strandpromenader, en stor strand där vi chillade på dagarna och på kvällarna gick runt på "stan". Blev dock inte så mycket shopping för allt var så dyrt och hade ganska dålig kvalité. Men hittade en fin klänning och en hatt i alla fall.
 
Åh vill bara tillbaka igen till värmen och all den goda maten haha ♥
 
 

Allmänt | 3 kommentarer
Upp