New nails

 
Såhär blev naglarna jag fixade igår. Är inne i en period där jag gillar att måla olika mönster på alla naglarna. Tycker det blir snyggt och mycket roligare att göra. Har inte visat dom förra jag gjorde så dom får jag lägga upp snart också. Satt med dom här typ halva dagen igår (har gjort likadant på andra handen) men det får det vara värt. Kan inte gå utan ofixade naglar, haha!
 

Nailart | Kommentera

Monday

Nu är jag hemma igen efter en superhärlig vecka i Österrike. Vädret kunde inte ha varit bättre, bara sol hela veckan! Kom hem i lördags natt så kollade typ bara på film hela dagen igår och började fixa mina naglar. Fick klippa av alla naglarna när jag var iväg för dom började gå av. Kändes så fult och konstigt att ha så korta naglar när jag är van vid att ha långa, så hittade lite lösnaglar när jag kom hem som jag har satte dit igår. Tänkte att jag skulle måla dom lite fint idag men har inte riktigt bestämt hur jag vill ha dom än. Har alltid sån beslutsångerst haha!
 
Har inga fina bilder att visa (som vanligt då), så bilderna är från we heart it.
 
 

Allmänt, Inspiration | Kommentera

Dress

Hejsan! Förlåt för att det har tagit sån tid sen jag bloggade sist, andra saker har kommit ivägen helt enkelt. Slutade hur som helst serviceutbildningen som jag gick på i måndags. Ganska skönt att den är slut nu ärligt talat. Jobbade sen i tisdags och onsdags och igår var jag hemma och började packa. Åker ju till Österrike imorgon! Ska bli skönt att komma iväg lite. Men innan det ska jag hinna med en utgång med Lovisa. Det var så länge sen vi var ute tillsammans, eller umgicks överhuvudtaget så det ska bli kul. Även om man just nu hellre kryper ner i sängen. Men jag får sova i bilen till Göteborg imorgon haha. 
 
Hittade denna klänningen på H&M i veckan. Den ser kanske inte så speciell ut på bilden men den var väldigt fin på i alla fall. Får se om jag tar den ikväll eller något annat.
 
 
 

Allmänt, Shopping | 2 kommentarer
Upp