Blue top

Hej! Var ett par dagar sen jag skrev nu. Hade kort skoldag i dag och sen var jag på skolans modevisning och fotade. En del kläder dom hade gjort var så himla fina! Speciellt klänningarna! Nu ska jag ut och hjälpa mamma att plantera lite blommor som vi var och köpte igår. Sen blir det kanske att vi går ut och går en runda innan Once upon a time som är i kväll. Här har ni lite bilder på toppen jag köpte på Bikbok i söndags, bilder på bikinin kommer också.
 
 

 

Allmänt | 40 kommentarer

Morsdag

Firade som sagt morsdag med släkten hemma hos mormor och morfar igår, så vi sov i sommarstugan i natt. Efter som att det har varit så tråkigt väder idag så åkte vi där ifrån lite tidigare och åkte till Hansa i stället. Hittade äntligen en ny bikini och så hade jag 30% rabatt på Bikbok så köpte en topp där också. Nu ska jag avsluta dagen med lite god mat, tårta och plugg. Hade lite glömt bort att vi har prov imorgon så har lite att göra. Vi hörs! ♥
 

Allmänt | 15 kommentarer

25 maj 2013

Hejsan! Kom precis ner till sammarstugan. Har varit och handlat lite och köpt blommor för snart ska vi hem till mormor och morfar och fira morsdag lite med släkten. Vi bestämde att vi skulle fira det idag istället för det blev bättre. Men innan vi åker så ska vi stanna här en stund. Bilderna är från i morse.
 
 

Allmänt | 17 kommentarer
Upp